torstai 12. huhtikuuta 2012

Jos et sä soita, eiku vastaa


Viimeyönä oli yhden kaverin kanssa taas pitkä keskustelu ja itkeminen siitä kun joku ihana kundi ei enää vastaakaan viestiin!?

"Mikä sillä voi olla? Se oli niin ihana ja ite selitti että pitää just olla rehellinen. Miks se edes sit alko puhuu mun kanssa, jos ei kerran halua enää nähdä?"

Mä olen myös ennen ollut sitä mieltä, että viesteihin kuuluu vastata, vaikka ne eivät sisältäisikään kysymysmerkkiä.
Niihin kuuluis vastata siksi, että sen viestin lähettäjä luultavasti odottaa jotain viestiä takaisin kuin olisi saatanan riivaama.

Viestien sisällöillähän ei ole mitään väliä. Pääasia on, että - SILTÄ TULI VIESTI!!!
Hei siltä tuli viesti! Niin mahtavaa! Aa okei, no mitä se sano? No jotain että on ollut töissä ja treenaas...
Just.

Tai ”Mä laitoin sille viestin!!!” No mitäs pistit? No laitoin vaan et oon tosi väsynyt ja lähin just lounaalle. JA SE EI OO VASTANNUT!!??? Vastannu mihin? Että aiku kiva, mee nukkuu ja syö vähän että pysyt lihassa?

Mä olen ite ollut niin paras tällaisissa tikusta-asiaa –viesteissä. Ja naiset kyl yleensä on. 
Näin just samanlaisen auton ku sulla.
Ei vitsi, nyt tulee radiosta se biisi.
Onko sulla vielä flunssa?

Miksköhän ei miehet laita niitä viestejä sinne tänne? No siks ku naiset sekoo vaikka niissä lukis mitä! Sitä sisältöä revitään mistä vain. ”Treenaas ja kolme pistettä!” Niin, mitäköhän se kelaa? Jotain se nyt miettii!

Sit tää ihana ei enää jaksakaan vastata kun tällasen viestin jälkeen tulee sellainen piipitysryöppy, ettei saa rauhassa kundi edes käydä enää vessassa. Kun tuntiin ei ole tullut vastausta kysymykseen: ”Mitä treenasit?” Ni sit lähtee: Saitko viestin? Voisit nyt jotain edes vastata! Sivistyneet ihmiset vastaavat viesteihin! Ja illalla klo 23.30 lähtee viimeinen: Ilmoita edes oletko kunnossa?!Siis oikeesti! Omia sairaita vanhempiaankaan ei vahdata noin tarkkaan. Tai yksinäisiä isovanhempia.

Ihmisellä on valitettava oikeus olla vastaamatta puheluihin ja viesteihin. Ja valita mihin puheluun vastaa, milloin ja soittaako takaisin. Paitsi työajalla työasioihin, koska siitä maksetaan palkkaa.

Tämä koskee miehiä ja naisia. Miehet vaan tajuu huomattavasti helpommin milloin kannattaa yhteydenpitoa jatkaa ja milloin lopettaa. Jos nainen ei vastaa, tai sille ei sovi tapaaminen muutamana ehdotettuna ajankohtana, mies ymmärtää, että nainen ei luultavasti ole kiinnostunut.
Nainen sitä vastoin etsii kaiken maailman merkkejä kiinnostuksesta sieltäkin missä niitä ei todellakaan ole. Esimerkiksi kolme pistettä viestin lopussa ja ylipäätään viesti itsessään jo tarkoittaa jotain, välittämättä sisällöstä.
Nyt seuraakin ohje miehille mikäli haluatte lopettaa yhteydenpidon: Olkaa mahdollisimman täsmällisiä viesteissänne. Liian selvästi ei voi koskaan sanoa sanoa naisella jotain asiaa. Vääntäkää rautalangasta tai muuten teidän sanojanne väännellään.
Näin pääsette itse helpommalla. Radiohiljaisuus saa naiset murhanhimoisiksi!

Ja sit voi ihan vaan unohtaa vastata. Mä ainakin. Jos en heti lue viestiä, niin saatan löytää sen vasta päivien päästä, jolloin koen että asia on vanhentunut ja siihen ei tarvi reagoida.
Mutta huomatkaa - se on varmaa että just jonkun tärkeän viestiin en todellakaan unohda vastata. Melko tavalliseen ja mielikuvituksettomaan kysymykseen: Mitä kuuluu? lähtee samalla siunaman sekunnilla hirveetä selitystä päivän kulusta. Joskus tietysti ennen vastaamista kuuluu kilauttaa kaverille ja kysyä, MITÄ VASTAAN?

Ei saa painostaa ketään puhelimella! (Paitsi oman pojan on vastattava, ja se perustuu siihen että maksan sen puhelimen ja puhelinlaskut!)
Valaistuminen ois voinut tapahtua jo vuosia sitten. Olisin säästynyt monilta itkuilta, terapiapuheluilta ja tunteja kestävältä viestien analysoimiselta, uskomalla totuuden, että ihminen on tekemisissä niiden kanssa joiden haluaa.

Voi kun saisin tämän uuden nuoren iPhone nuorison uskomaan saman. Siinä jäisi paljon enemmän aikaa niille jotka oikeasti välittävät ja säästyisi vuosien saatossa tuhansia euroja puhelinlaskuissa.

Ihmiset, vapautukaa puhelimen orjuudesta! Palatkaamme kotipuhelimien kultaiseen aikaan!Mä laitan nykyään puhelimen äänettömälle iltaisin, että saadaan olla pojan kanssa rauhassa. Kaverit ja jopa äiti on jo tottunut siihen ja antaa ihmisen viettää oman perheen aikaa.

Nyt meen laittaa luurin lataukseen!

7 kommenttia:

 1. Väitätkö sä, että on turhaa puhua Pekan ja Nosturin asioista? Pekka kuitenkin remppaa sun kodin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne nyt on niin asiapuheluita ja lapset jo nukkuu kun Nosturista puhutaan!
   Kärkenä tässä oli kuitenkin urpot kundit, jotka ei vaan tajuu! Ite aiheuttavat sen, että muijat rupee sekoilee. Siis kerjäävät sitä ja huomiota!

   Poista
 2. Täällä liikutaan asian ytimessä.... ;)

  Tää on mun mielestä mahtava jatkumo sille muinoiselle Sinkkuelämän "He's just not that into you" -jaksolle! Muistatko?

  VastaaPoista
 3. Ovatko Naiset todella noin naiveja, typeriä ja sokeita? Kyllä. Kaikkia miehiä ohjaa muna. Tavoitteena on aina löytää kauneusihanteemme määrittelemä aina vain upeakroppainen ja kauniskasvoinen nainen ja päästä painamaan sitä. Ei siinä perhearvot tai ihmissuheiden perusteet merkkaa paskaakaan. Naiset tavoitetelevat hallusinaatioilla rakennettua ihanne-Disney-fantasiaa, Miehet pano-valloituksia. Miksi luulemme että primitiivinen survive&multiply-luonteemme olisi mihinkään hävinnyt: miehet kylvävät siementään mahdollimman paljon ja naiset ovat astioita. Ei ne muut lisko-ominaisuudetkaan ole mihinkään hävinneet.

  VastaaPoista
 4. Hei anonyymi Lisko!
  Panomiehenä oot varmaan, ainakin omasta mielestäsi ihan ok. Ja se on jo hyvä piirre miehessä, sillä itsetunto pitää olla kohdillaan. Mutta lukutaidossa / ja luetunymmärtämisessä saattaa olla kehitettävää.
  Ei tässä analysoida yhdyntöjen määrää tai lisääntymisen tarvetta vaan puhelinkäyttäytymistä.
  Mutta siinäkin ois hyvä aihe pohdintaan!
  Jos sulla on käsitys etteivät naiset koskaan käytä miehiä "terveyden hoitoon" niin kannattaa korjata sitä luuloa! :D

  VastaaPoista
 5. "itkeminen siitä kun joku ihana kundi ei enää vastaakaan viestiin".
  Ihana kundi? kaikki miehet on sokeria, ennen panoa.
  Miksiköhän miestä ei enää kiinnosta? pihtaaminen? tutustumisen jälkeinen "yök"? eka panon jälkeen "nähty, huono kroppa".. eikö edellisen miehen teksti vastannut juuri tähän.

  VastaaPoista
 6. Parempaa onnea naisten suhteen toivottaen:

  http://www.youtube.com/watch?v=AGluazDO0PA

  VastaaPoista