tiistai 17. heinäkuuta 2012

Aurinkoa ja kivileipää

Tuntuupa ihanalta kun aurinko pilkistää pitkästä aikaa pilvien, tai siis sadekauden välissä. Söin mökillä aamiaisen sen kunniaksi ulkona. Tein paahtiksia, maksamakkaraleivän ja kinkkuleivän.

Fazer paahto - viisi viljaa ja pikkukiviä

Siinä maksamakkavaihtoehdon puolessa välissä meinasi tapahtua kauheita. Lähes täydellinen, tai ainakin yksi siitä osasta kehoani, josta en juuri koskaan ole valittanut, eli purukalustoni oli tuhoutumisvaarassa! Järkyttävän kokoinen kivenmurikka rahahti hampaisiin. Mittavilta oikeustoimilta kuitenkin vältyttiin täpärästi, sillä hampaat säilyivät ehjinä.No tämä tarina paljastaa sen, että viimepäivät ovat olleet suhteellisen tapahtumaköyhiä, kun tällainen tapahtumasarja kirvoitti minut koneelle naputtelemaan blogitekstiä.
Paitsi hei, varasinhan minä lomareissun elokuun alkuun. Se tuntui hyvältä idealta, sillä olen varma että syksy tulee olemaan rankka ja vaativa kaikilta osin. Lähdemme pojan kanssa kaksin reissuun ja uimme itsemme rusinoiksi. Ehkä uimme Kreetan ympäri!

Säitä emme voi säätää, joten nauttikaa kaikki pienistä hetkistä kuten tyttöni Helmi.

2 kommenttia:

 1. Ou. Ja auts!! Saitko uuden paketin paahtoleipää ;)?! Mua usein hämmentää nämä reklamaatio"korvaukset" - harvoin menevät tasan aiheutuneiden kulujen ja vahingon kanssa.. Onneksi purukalusto säilyi ja säästyit hammaslääkäriltä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä haluaisin että Karpo tekisin tästä asian. Olisimme koko perhe, eikun koko suku siinä surkeana ja päivittelisimme tuota kiven sirua.
   Tai vähintään iltapäivälehteen sellainen "Karmiva löytö paahtoleivässä" -otsikko! :D

   Poista