maanantai 17. syyskuuta 2012

Arjen epäonnistumisia


Eilisen illan pilasi ihan perinteinen pyykkäysvirhe.

Näitä peruspyykkäysvirheitähän on viisi.

1. Pyykin värjääminen
Syy: Musta, punainen tai tummansininen vaate valkopyykin joukossa.

2. Vaatteiden kutistaminen tai huovuttaminen
Syy: Liian kuuma pesulämpötila ja laiskuus jos pesumerkinnässä on käden kuva pesuvadissa ja survot vaatteen kuitenkin koneeseen.

3. Kännykän pesu
Syy: Et tarkistanut taskuja kaikkien vaatteista ja silloin syy on auttamatta sinun joka tungit vaatteet koneeseen, sillä luuletko että joku muu tarkistaa taskuja.

4. Paperinöftää koko koneellisessa mustia vaatteita
Syy: Sama kuin edellä.

5. Kaarituki pesurummussa
Syy: Mitäs et käytä pesupussia tai pese rintsikoita käsin.

Tällä kertaa kävi kohdassa 2. kuvailtu tapahtumasarja. Pojalla oli tänään koulukuvaus ja päälle piti ehdottomasti saada uusi (ystävältäperheeltä peritty) hieno harmaa neuletakki. Siis aivan lemppari! Minä sitten illalla vielä tönäisin koneen tulille ja valvoin väkisin pesuohjelman loppuun. Pengoin unen pöpperössä sen neulemöykyn rummusta ulos niin voi taivas, 160 cm neuleesta tuli, sanotaan nyt karkeasti arvioiden tuollainen 86 cm vauvalle sopiva lämmin huovutettu pusakka. Tai mikä tuollainen neljän pesupallon korkuinen koko nyt olisi?
Hetken pelkäsin miten aamulla selitän tapahtuneen ja pelkäsin draaman sävyttämää showta. Mutta pelastuksekseni poikani on huoleton ja leppoisa kaveri, joten sain osakseni vain pienen hymähdyksen joka selkeästi sisälsi pienen virneen siitä että minullekin käy taas välillä jotain. Oikeastaan olinkin vain itselleni kypsä tästä, että pilaan näin hyviä vaatteita.

Pyykkihommista jatkaakseni, olisko Vanish antioksidant (vai mikä actimel se nyt on) sopiva tällaisiin kohteisiin?


Näin arkisia asioita tähän väliin. Ja mikäs se sateista maanantaita paremmin piristäisikään!

3 kommenttia:

 1. Siis parhaat naurut tähän väsyneeseen maanantaihin!!! Aivan vedet silmissä. Tai ei mun maanantaissa mitään vikaa ole, mutta kun olen vaan konsertin jäljiltä niin pirun väsynyt.

  VastaaPoista
 2. Kunnon liotus lämpimässä vedessä ja sekaan Vanish GEELIÄ. Sen jälkeen esipesulle koneeseen ja sit perään vielä normipesu 60 asteessa ni johan tulloo puhrasta ; ) Ja jos haluat vielä tehoa pesuaineen purevuuteen niin käytäthän pulveria, ei nestemäistä ja ruokalusikalline ruokasoodaa joukkoon. Toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt vaikuttaa niin rankalta setiltä että on selkeesti kannattavampaa vaihtaa uusiin sukkiin. Vettä ja myrkkyä kuluu tuossa reseptissä siihen malliin ettet sä ainakaan mitään Joutsenmerkkiä ansaitse :) Onneksi Lidlissä on aika ajoin edullisia sukkia!

   Poista