lauantai 15. syyskuuta 2012

Minulla on mielipide!


Tämä on mielipidekirjoitus! Mielipide, mielipide, mielipide! Nyt löytyy helposti googlesta.
Mielipide on yleisesti ottaen joukko ihmisen omia ajatuksia jostakin tietystä asiasta tai aiheesta. Mielipide muodostuu ihmisen omista kokemuksista sekä kuulemista tai näkemistä aihetiedoista. (Wikipedia)

Ennen vaaleja KAIKILLA on mielipide. Niitä on aivan sairaasti enemmän kuin keskimäärin muina aikoina.

Keksikää nyt jokin ajankohtainen aihe ja kirjoittakaa hyvät ehdokkaat. Jos et taukoamatta ole jotain mieltä jostain, et taida mikään oikea ehdokas ollakaan. Aiheesta viis. Toriparkkikirjoittelu on niin laastsiison, että siihen on täysin tylsää enää puuttua. Minäkin menin laittamaan lusikkani siihen soppaan kesäkuusssa kirjoituksessani Toriparkissa tavataan.

Toisaalta kannattaa olla sitä mieltä, että mahdollisimman moni olisi samaa mieltä. Tai ainakin kirjoituksen tulisi herättää fiilis, että nyt on valveutunut kaveri kyseessä. Ja kirjoitustaitoinenkin. Oikeinkirjoitukseen kannattaakin muuten kiinnittää huomiota ainakin lehtiin päätyvissä kirjoituksissa, sillä kirjoitusvirheet ovat ärsyttäviä, oli aihe mikä hyvänsä. Liian laihat barbit tai maahanmuuttopolitiikka.

Minulla on miltei kaikesta mielipide. Haloo, kaikilla on. Minun mielestäni Bepanthen pitäisi olla muovituubissa ja Aurajuusto uudelleensuljettavassa pakkauksessa. Puuterit ja kaikki kakkumalliset meikit, pitäisi kestää loppuun asti murenematta. Jos niiden takia on yksikin karvainen elukka saanut surmansa ja niitä ei saada kehitettyä siihen malliin ettei joka helvatin laukku olisi rasvassa ja meikkitöhnässä, niin on se kumma.Minun mielestäni myös se on kummallista, että Kelaan pitää kiikuttaa kaikki liput ja laput, todistukset ja päivitykset. Talonkirjat ja palkkatodistukset. Eihän näiden mitään salaista tietoa luulisi olevan? Ja jos ei niitä toimita, niin ne tietävät asiat kuitenkin. Testataanko tässä luotettavuutta vai muuten vaan tarjotaan etuudenhakijalle jotain hommaa?

No tässä muutamia mielipiteitä näin lauantaipäivään. Mitä mieltä sinä olet?

p.s. Minulla on mielipiteitä ihan kaikkina vuodenaikoina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti