sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Hyvää Sinin päivää!

Jo vain oli mukava sunnuntaipäivä! Aamutuimaan ystävättäreni oli ovella ja toi mukanaan ison palan juustokakkua! Silloin ei voi väärällä jalalla aamu alkaa. Ja hyvä niin, sillä jalat olivatkin koetuksella kun minä ja Sissiryhmä, eli vaalitiimini jalkautui Turun torille Maalaismarkkinoille.
Kesän toisen kerran otin fillarin alle, ajattelin olla todellinen Arkijärki-ihminen. No takakumihan siitä Tuomiokirkolla puhkesi. Talutin lopun matkaa ja nyt ei ole selkeää suunnitelmaa miten saan sen korjaamolle, molle. Mutta mietin sitä syksymmällä... Ja sitten se jo onkin varmaan tönäisty Aurajokeen, yksi huoli vähemmän. Tiettekö sanonnan huoleton mies on hevoseton mies?

Aurinko kuitenkin paistoi, ja osaksi varmasti siitä johtuen minun lisäkseni muutkin turkulaiset olivat vallan iloisella päällä. Lukuun ottamatta yhtä markkinakauppiasta joka oli käydä kimppuun kun parveilimme hänen kojunsa liepeillä. Tarkalleen ottaen en tiedä mistä se valtava viha kumpusi, mutta hän ei tainnut olla turkulainenkaan. Häntä harmitti siis se, ettei voi äänestää minua! Ymmärtäähän sen.

Paikalle haettiin oikein torivalvoja/järjestysmieskin tilanneta selvittämään, samaan aikaan kun viiksi-isäntä nimitteli minua kreikkalaiseksi. Ei tarkoittanut ulkonäköä. Mutta järkkä oli vallan tilanteen tasalla ja kertoi kansalaisten oikeudesta kuljeskella torilla. Annoin hänelle rintanapin! Vaikutti näet Arkijärki-ihmiseltä.Kotiin lähdin ison rasvaisen neulamuikku-ropposen kanssa.Nyt vain kiitän kaikkia kivasta ulkoilupäivästä. Ja toivotan mukavaa nimipäivän iltaa itselleni!

Sini on vastuullinen valinta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti