perjantai 24. helmikuuta 2012

1500 € vs uiminen


Mua vaivaa iänikuinen selkäprobleema.
Kerran ostin City dealistä 2 hoitokertaa kiropraktikolle yhteishintaan 40 euroa, koska se tuntui kohtuulliselta. Varasin käynnit välittömästi, sillä oli menossa jotenkin kivuliaampi kausi taas. Mun kohdalle osui nuorehko englantia puhuva mies. En tiedä mistä oli kotoisin, mutta oli nähnyt mun vaivan kaltaisia tapauksia satoja. ”I’ve seen hundreds of these.”
Osa anatomian ja fysiologian sanastosta meni yli ja ohi, mutta selväksi tuli, että vaiva saadaan hoidettua hänen avullaan!

Toisen 15 minuutin hoitokerran lopuksi herra kertoi minulle sopivan hoitojakson, hoitokerrat ja hinnan. En edes järkyttynyt, vaan pystyin mielestäni pidättämään naurun oikein hyvin. Hän höpisi englanniksi asiaansa ja kirjoitti suunnitelman ylös mulle pienelle paperilapulle. Mä vaan katsoin häntä huultani purren, kättelin ja kiitin. ”See you!” Ei ikinä, mumisin.
20 x 15 min a’ 75 euroa tekee 1500 euroa. Mutta hei, jos maksan kerralla, se ois vain tonnin!Mahdoinkohan ainoan Fendini kanssa antaa jotenkin väärän kuvan? Vai näytinkö vaan niin epätoivoiselta, että antaisin mitä vain miehen kosketuksesta?

Niin tai näin, päätin että lihaskunto ja liikunta saa auttaa mua!
Nyt olenkin kauhonut uudessa uimahallissa hulluuteen asti! Pidän uimisesta, siinä ei tule hikikään! Shampoota vaan kuluu pirusti, kun joka päivä tätä lassoa pesee. Mutta ei hätää, hain Lidlistä parilla eurolla Cien Provitamin Repair & Care -shampoon! (Lue artikkeli Halpa shampoo ei kalliille häviä.)
Vesi on ehdottomasti aina ollut mun elementtini.
Teininä halusin Särkänniemen delfinaarioon töihin. Mutta paikkakunnan vaihdos ei siinä iässä ollut oikein mahdollinen... Sen verran kuitenkin eläydyin siihen maailmaan, että kerrottiin kaverin kanssa vieraille pojillekin tarinaa, että olemme delffiinin kesyttäjiä ja että osaamme puhua niiden kieltä. Oink, oink vaan.
Mummo vei mut onnekseni kerran Israeliin, siellä pääsin uimaan delfiinien kanssa. Olen hommannut kaikkea delffiinikamaakin. Nyt ne naurattaa. Muut diggaili jotain bändiä, mä delffiinejä.
Ois hauska nähdä kahviseuran ilme kun tönäsen lattet näihin kupposiin! Muuten tietysti aivan normaali kattaus, mutta delffiinimukit. Jeah!No summa summarum, ei tullut Sinistä delffiinien kouluttajaa, mutta kovasti samanhenkisen eläimen, eli pyöriäisen mallinen vartalo mulla kylläkin on - ja se sopii altaaseen!
Tänään kulutin vettä 2 km / 55 min.
Swim Sini, swim!

8 kommenttia:

 1. Mahtava kirjoitus, taas ja aivan ihanat mukit! Pistäkkö huomenna noi pöytään, jos tuun lasten kans lattelle? Lupasin leipoa (mitäh???) lasten kanssa, joten ois latten kans pientä purtavaakin tarjolla. Ehkä, jos onnistutaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyyhin pölyt delffiinien nokilta ja sumppi pihisemään!

   Poista
 2. Ja voihan noiusta viintäkin maistella ens viikonloppuna.... ;)

  VastaaPoista
 3. Delfiinimukit on.... ei ihan joka bloggarin kamaa!! :) Uniikkikamaa, siis ;)

  VastaaPoista
 4. Luulen käyneeni samaisessa kiropraktikkofirmassa City-Dealin "innoittamana". Mulle ei osunut se englantia puhuva heppu (oli vasta tulossa sinne duuniin, kuulin kaverilta myöhemmin). Taisi olla itse perustaja, eka käynti kesti vajaa 10 in (varattu 30min aika), toka käynti ei kestänyt sitäkään ja siinä ajassa ehdittiin jo tehdä tämä superhyvä tarjous, joka mielestäni oli pelkkää rahastusta. Pyysin tarjousta sähköpostiin, jotta voin miettiä sitä, en saanut se vilautettiin minulle koneelta. Herra rusautti niskat ja yksi paikka aukesi, kiitos siitä, mutta homma oli liian nopeaa, taisi jopa hra hieman ärsyyntyä kun en tarpeeksi nopeasti kääntynyt perillä. Olen käynyt n 20v sitten kiropraktikolla ja silloin siellä kohdeltiin kuin ihmistä eikä lihapalaa. Never...siihen paikkaan.

  VastaaPoista
 5. Tiesitkö, että delfiininkouluttajalla tulee olla virheetön näkö. Särkkä haki joskus vuosia, vuosia sitten kouluttajaa, ja allekirjoittaneen tulevaisuuden haaveet akatui siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä?! Ou nou! No oikeestaan hyvä tietää, sillä ainakin nykyään mulla on ihan mummojen näkö :)

   Poista