tiistai 7. helmikuuta 2012

Bonusystävä huiputti


Mä tein tänään oikeita töitä. (Jos nyt mikään elokuvateollisuuteen liittyvä on kenenkään mielestä oikeaa työtä.) Mutta joka tapauksessa sellaista hommaa, mistä maksetaan palkkaa.
Tämän kunniaksi en mennytkään Lidliin hakemaan meille ruokaa tyhjään kaappiin, vaan päätin törsätä!
Ajellessani näin nimittäin tienvarsimainoksen, että Ruishampurilaisateria on bonus-kortilla (Kyllä, minulla on hesen bonus-kortti! Luulitko ettei olisi?) vain 5,95 €. Tästä spontaanisti intoutuneena soitin pojalleni, että nyt kusetat sen koiran ja tuut ulos – Me mennään Heselle! Ei ollakaan aikoihin käyty vetääs sitä mättöä.
Ei muuta kuin Hillosipuliin (tää on automme yleisesti tunnettu nimi) ja lähimpään hampurilaisravintolaan!
Rehvakkaasti tönäisin ensimmäisenä bonuskortin tiskiin, jotta tyttö ymmärtää ettei olla mitään eilisen teeren poikia näissä hamppiasioissa ja sitten tilasin molemmille ateriat. Itselleni otin terveellisen ruishampurilaisen kyytipojaksi zero colan ja tätä laihdutusruokaa tasapainottamaan myös pussukan paprikamajoneesia.
”Hampurilaiset tuodaan pöytään”. Kiitos.
Nyt seuraa varoitus ja paljastus: Se ruishampurilainen ei sitten olekaan se mihin nimi harhaanjohtavasti viittaa, nimittäin vanhaan ruisfilehampurilaiseen. Pyh, pöytään tuli sellainen vauvan kämmenen kokoinen pyoreään ruisleipään tehty hampurilainen.
Että sen vaan sanon että nyt en tykännyt yhtään kun luulin saavani ruispalan ja tuli reissumies. Tähän tulis sit se hymiö.Viikonlopun juhlat muuten lähestyy ja mä olen tällä viikolla lihonnut varmaan 3 kiloa miettiessäni miks mun vaatteet ei mahdu päälle. No mut hei, kolme päivää aikaa laihduttaa ja kiinteytyä! Mahtaisko pikmentti muuttuu myös vähän enemmän eteläeurooppalaiseen suuntaan kun oikein miettii sitäkin? Suomalainen kuiva, hilseilevä ja purppuran tai vaaleansinisen välillä häilyvä iho ei oo kiva.

10 kommenttia:

 1. Tää pelasti mun päivän. Kiitos jälleen Sini.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa Sini! Rehellistä elämää,paljon lähempänä omaani kuin ne miljoonat kiiltokuvablogit:)
  Mukavia juhlia teille lauantaina,have fun!
  T.saija

  VastaaPoista
 3. 3 päivää juhliin ja aivan sama tilanne: niimpal on uitu, et kroppa hilseilee ihan ku kalaa suomustettaisiin... just.
  Oli se kuitenkin kiva, et sain pudotettua sen 10kg juhliin, just. Kenkiä ei ole löytynyt, vaikka koko Turku ja Salo on kierretty, mut hei, korot on rullalla kuitenkin, joten pistän jotku vanhat lapikkaat. Ja sitäpaitsi, ihan sama, vaikkei olis kenkiä ollenkaan, pääsette kuitenkin sipsuttamaan punaista mattoa pitkin, joten let's party!

  VastaaPoista
 4. Sini mä en oo mikään ns.blogi-ihminen mut sun jutut kyllä naurattaa...btw....bongasin Lukken Hulluna Sarasta.

  VastaaPoista
 5. Hei, Helsingissä olis Hesen tarjouksena MEGAMÄTTÖ-hampurilainen!

  Että tervetuloa pääkaupunkiseudulle maistelemaan. :)

  t. Suvi

  VastaaPoista
 6. Tää blogi on ihan paras. Jäin koukkuun heti. Onneksi meitä epätäydellisen elämän vaalijoita ja vitutuksen kuningattaria on useampia - en olekaan yksin! Jihaa!

  Ensinnäkin - mikä ihme se on, jos vuosien jatkuneen ketuksen jälkeen nyt lihoo muutaman kilon jos toisenkin! Mullekin tämä raaka totuus paljastui kuin eräs mies, johon olen erittäin vahvasti ihastunut/rakastunut/kypsä (vähän vaihtelee päivästä riippuen,) sanoi mulle päin naamaa, että "sä olet pelkästään lihava!" Auts.

  Periaatteessa kuulun kyllä hoikkien klaaniin, mutta ihmekkös tuo, jos vetelee punkkua pari lasia joka angstinen ilta. Ja suklaa - sen nyt tietää minkä korvike se on.

  Mutta, jumankauta, että toi lause "sä olet pelkästään lihava" jäi soimaan mun muutenkin tinnittäviin korviin. Mä näytän sulle, jumankekka, että en todellakaan ole "pelkästään lihava". Närhen munat ja sillee. Näet miten 2 lapsen yh-äidillä on kesällä six pack muuallakin kuin kädessä roikkumassa. Paljonko mulla on aikaa? 12 viikkoa.

  Laardeille kyytiä. Karppaus alkakoon. Kokkelia naamaan ja paljon rasvaa. Kermarahkaa kera kermavaahdon ja marjojen (se oli hyvää!!)
  Kahden päivän sisällä olin niin täydellisessä ketoosissa, että virtsasin kainaloista. Vaikka mua vituttaa tyypin kommentit, en silti halua kuolla.

  "sä olet pelkästään lihava" aloitti nyt Go fat go -dieetin. Osti halvimman mahdollisen talousva´an (ihme taivutus, menikö oikein?).
  Pelkkien proteiinien ja rasvan vetämisen jälkeen olin ikionnellinen, kun pääsin punnitsemaan 100g kaurahiutaleita. Virtsakin alkoi tulla oikeasta paikasta.

  Ja välipalaksi saa vetää 100 g rasvatonta raejuustoa. Mulla on liikkuva työ, joten vetäisin sen purkista autossa ennen kuin menin asiakkaan luo. Erehdyin katsomaan itseäni taustapeilistä tapaamisen jälkeen, josko hampaissani olisi huulipunaa. Ei helvetti, mun hampaiden välit oli täynnä valkoista raejuusto mönjää! Tein varmasti unohtumattoman vaikutuksen taas.

  Mutta hei: 1 kg laardia on jo lähtenyt! Six pack, here I come! Nyt hiihtämään, vaikka kuinka lipsuis, vedän 10 km. Tää kansa kynsi pellot ja voitti talvisodan. Prkele!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hauskaa että pidät höpötyksestäni!
   Sen vaan sanon, että "Hän on pelkästään kusipää"! Piste.
   Ihanaa ja vähärasvaista kevättä!

   Poista