sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Vaikeuksien kautta vitutukseen


Oisin ehkä voinut tutustua hieman enemmän miten ja mitä blogissa kuuluu jakaa. Miettiä blogin nimeä ja ulkoasua jne. Mutta meni jo hermo tähänkin saavutukseen, että ihan pää kiinni!

Kirjaudu sisään tunnuksillasi: Millä tunnuksilla? No kai sulla sun gmailin tunnukset on? Ei ole. En saa niitä, en tiedä varasähköpostiosoitettakaan mihin ne uudet tunnukset lähetetään, enkä muista jotain turvasanaa. Enkä varsinkaan sitä mikä just pitäs muistaa, oman mailin salasanaa. Kaikki mailit on tullut koneen omaan s-postiohjelmaan, niin en ole tarvinnut salasanaa.

No avaan uuden mailiosoitteen ja keksin siihen salasanan.
Ja sitten bloggeriin kirjautumaan! Helppo ja ilmainen!
Helppo! Jes, johan sen ytk-mainoskin sanoo että Sini tykkää helpoista asioista.
Luo nimi. Blogin nimi? Nii, kai sä nyt olet miettinyt mikäsun blogin nimi on? No en. Mä mietin aikoinaan mikä mun lapsen nimeks vois tulla ja sit ton koiran, mut sekin oli nimetty sopivasti kasvattajalla. Niin en mä tiedä. Onnen päivät? Kissan päivät? Sinin päivät! Juuri niin, onnea mulle! Elelen ihan sinin päiviä täällä!

Lisää gadget? Pitää lopettaa ja googlata mikä on gadget...

5 kommenttia:

 1. Mahtavaa Sini!
  Oli kyllä vaikeuksia liittyä tänne jäseneksi, koska enhän minäkään mitään gmail-salasanoja muista... No vaikeuksien ja säätämisen jälkeen on ilo olla täällä, onnea Sinin päiviin! PUSS <3

  VastaaPoista
 2. Jammu täällä morjens.

  VastaaPoista
 3. Jammulla pian Luetut päivät! Ei maar, kiva kun oot kuulolla!

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtavaa, tiedän, että tästä tulee hyvä.

  Anette

  VastaaPoista
 5. Hyvä Sini. Now we are talking about the real thing ;)

  VastaaPoista