perjantai 17. helmikuuta 2012

Lunta kolalla ja 50 metriä vettä, kiitos!


Miten tämä nyt tällaiseksi meni, juuri kun kuvittelin että keväthän se tässä jo seuraavaksi tulee!? Mutta mitä vielä, aivan kauhia lumimylläkkä päällänsä.
Kolasin pihan ja kun olin saanut homman valmiiksi, aloitin taas alusta. Lopulta luovutin. Hyvin epäkiitollista hommaa tällä kertaa tuo lumen luonti! Mutta aurinkotuoli onneksi odottaa valmiina, että kesän tullen pääsen todella vaivattomasti parillalle kun aika koittaa!Valtava hiki tuli ja räkä roikkui. Jotenkin adrenaliinihöyryissäni samalla lämmöllä imuroin vielä kodinkin kaupan päälle. Paloi varmaan 2 miljoonaa kaloria!
Lösähdin sohvalle ja samassa poikani rupesi piinaamaan kysymyksellä, että mitä tehdään kun viikonloppu alkaa? ”Eikö mitään tekemistä? Mennään uimaan Impivaaraan!” (Turkuun on avattu uusi upea uimahalli.)
Olin jotenkin juuri asennoitunut siihen, että tämän päivän aktiviteetit ois mun osalta suoritettu... Mutta fakta oli se, että joka tapauksessa kaipasin saunaa ja suihkua, joten kamat kasaan ja kohti Impparia.
Minä sitten suihkin menemään allasta ees taas ja poika oli hyppyhässäköissä, (kuten tässä 43 sek kohdalla). Linkitykseen on lupa pojaltani!
Hän myös heti kärkeen ilmoitti, ettei todellakaan lähde ennen kuin allas suljetaan, joten jouduin olemaan itekin altaassa pari tuntia. Aivan loppu! Kun sitten sain itteni ylös sieltä, oli sormenpäät rusinana ja jalat spaghettina.
Kotiin päästyämme olikin taas tullut kivasti lunta ja tein kevyen palauttavan reenin siinäkin sitten. Onneksi olen aikoinaan saanut tuparilahjaksi lumilapion, jossa on kahvan lämmitin ja karvanopat. Välineurheilua hei!Nyt tönäsen pizzat uuniin. Lidlissä oli 3 salamipizzaa hintaan 2,99 €.
Hyvää Voicea ja mukavaa perjantaita!

1 kommentti: