maanantai 13. helmikuuta 2012

En juonut välillä vettä


Välivesi, tuo kuuluisa kaikkien viisastelijoiden ohje juhlailtaan. Nyt oli vaan kuulkaas sellaiset juhlat ettei siellä tarjoiltu vettä. Ja sitä paitsi ihmettelen muutenkin tuota väliveden vaikutusta. Mistä ikimaailmassa kroppa voi tietää juonko giniä huikalla ja heti perään vettä, vai otanko saman setin lonkeron muodossa. Että onko niinkuin väliä vetääkö kossun kossuna ja vesilasi perään, vai juoko kossuveden?
No tätä passaa taivastella kun vasta tänään happi kulkee normaaliin tahtiin ja sydämen lyönnit ei tunnu enää hupparin läpi.


Juhlakalulle veimme hienon kakun! Samanlainen kakku oli eräässä kohtauksessa elokuvassa Vares, Huhtikuun tytöt. Soitin konditoriaan ja esitin asian, että kesällä 2010 teiltä on tilattu muna-kakku. Tai siis ei niinku kanamuna, vaan munamuna. No muutaman kerran selityksen jälkeen sain oikean henkilön puhelimeen joka kyseisen vehkeen muisti tehneensä. Ja kun sitten ennen juhlia hain tuon luomuksen, niin paketissa ihanasti luki nimeni ja KIKKELI. No meitä ainakin nauratti. Eilen ei naurattanut mikään, mutta tänään taas on ihan kivaa!Katumusharjoitukset on suoritettu siivoamalla, joten tästä on hyvä jatkaa taas uutta viikkoa!

1 kommentti:

  1. Mua vaan naurattaa kokoajan, oli niin hirrrveeen kivaa! Ja vauhdikasta! Ja naurattaa mua aina nää sun jututkin, nytkin hihittelin tätä ääneen. Välivesi...
    ps. tota jytkyä ei voi kyllä kutsua kikkeliksi, se on sellanen...jos tiedät mitä tarkoitan? ei tähän voi sitä kirjoittaa, jos vaikka joku lapsi lukee näitä Sini-tädin päiviä...

    VastaaPoista